Fallback

Instruktører

Landsholdsroere, OL-deltagere, engagerede motionister og dedikerede masters roere. Det er et skarpt og stærkt instruktørhold, du møder på eRoning. Alle instruktører har en god roteknik, der kan hjælpe dig med at ro korrekt, så du undgår skader.

AK104870 Edit 2

Bastian Secher

Landsholdsroer, Roskilde Roklub

"Jeg har roet siden 2010 og er landsholdsroer. Jeg blev 2022 Danmarksmester i ergometer og nr. 7 til VM i singlesculler. I 2021 vandt jeg bronze til U23 VM og blev nr. 3 til U23 VM i singlesculler."

Instruktør på:

Bliv stærkere: En kategori hvor man træner virkelig højt tempo i perioder og tilsvarende periode pauser for at opbygge muskler.

AK104815 Edit

Oscar Petersen

Landsholdsroer, Bagsværd Roklub

"Jeg vandt i 2022 DM i ergometerroning letvægt. I 2020-2022 udgjorde jeg halvdelen af besætningen på den danske letvægtsdobbeltsculler.
Romaskinen er det perfekte værktøj til kalorieforbrænding, da den med den rette teknik aktiverer omkring 85% af kroppens muskler. Jeg bruger selv romaskinen i stor stil til at få en ærlig vurdering af min form, da dette til tider kan være svært ude på vandet i robåden grundet skiftende vejr og vind."

Instruktør på:

Hold vægten: En kategori hvor der oftest trænes lange perioder med lav intensitet, men også vil forekomme kortere mere højintense programmer.

AK105903 Edit

Jørgen Zangenberg

Formand Roklubben Viking

"Jeg har roet siden 2001 og vundet DM i langdistance kaproning flere gange.
Roning og musik er det fedeste! Den største motivationsfaktor for mig er musik! Så når jeg banker derudad i romaskinen, så skal der god og høj musik til."

Instruktør på:

Motionister og 60+: En kategori hvor kondition er i fokus, så derfor længere intervaller med lavere intensitet.

AK105733 Edit

Merete Boldt

Fredensborg Roklub

"Jeg har roet siden 1964. Jeg har vundet 14x DM og 3x nordiske mesterskaber. Siden 1979 roet World Rowing Master Regatta og vundet ca. 350 medaljer.
Jeg nyder at sidde i et ro ergometer! Jeg hjælper ældre roer til en bedre teknik og selv øve teknik på fast jord, hvor det er lidt nemmere end i en lille båd der gynger."

Instruktør på:

Træn hjertet: En kategori hvor der trænes med et stabilt tempo, uden for mange udsvingning i tempo. Derfor en god træning for hjertet.

AK105643 Edit

Kaare Mortensen

Landsholdsroer, Holstebro Roklub

"Jeg har roet siden 2015. Jeg er tidligere ungdomslandsholdsroer og fra 2022 på seniorlandsholdets i herrefirer.
Noget af det jeg nyder ved roning er, at man altid kan finde nye detaljer i rotaget, som man kan arbejde med og perfektionere - Uanset hvor længe, man har roet, er der altid mulighed for forbedring!"

Instruktør på:

Den travle: En kategori hvor man træner i kort tid med høj intensitet. Til dig der skal have noget ud af din træning og ikke har tiden til de længere programmer

AK106250 Edit

Anne Lolk Thomsen

Tidligere OL-roer

"Jeg startede i 1993 i Kajak og har roet siden 2009. Jeg vundet 4x VM guld i kajak og deltaget 2x OL i roning.
Jeg vil gerne hjælpe folk med at opdage, hvor fedt er at bruge romaskinen!
Mange tror jeg stadig træner rigtig meget, men det gør jeg ikke – jeg træner bare super effektivt."

Instruktør på:

eRoningCross: En kategori hvor man både træner i ergometer og laver strækøvelser på gulvet med egen kropsvægt og kettlebells. Intensiteten i eRoning Cross er højere end i Puls&Styrke.

AK106101 Edit

Brian Sørensen

Formand Nyborg Roklub

"Jeg har roet siden 2007 og undervist siden 2009. I 2015 slog jeg verdensrekord, 1 mio. km under 58 timer og samtidige med flest km. på 24 timer for hold.
Jeg nyder at sidde i ergometeret og vide man sidder i den ultimative fitnessmaskine. Hvert eneste rotag bliver målt og vurderet på skærmen. Sløser man en smule, kan man se det straks på skærmen. En full body workout der giver dig en top kondition – 85 % af ens muskler er i gang i et rotag – What’s not to like"

Instruktør på:

HIIT træning: En kategori ligesom almindelig spinning. Hvor man roer i takt til musikken, samtidig med, at man forbedrer kondition og forbrænding.

Rospinning: En kategori hvor cyklen er skiftet ud med en romaskine. Hvor man roer i takt til musikken, samtidig med, at man forbedrer kondition og forbrænding.

AK106428 Edit 2

Charlotte Buchwaldt

Nyborg Roklub

"Jeg elsker at ro i ergometer fordi,
Jeg træner sammen med andre, hvor online træning fungerer som et godt supplement for mig.
Jeg træner hele kroppen og samtidigt forbedre jeg min styrke, kondition og teknik
Jeg er uafhængig af vind og vejr – min gode ven ergometret er altid parat sommer og vinter"

Instruktør på:

Det korrekte rotag: En kategori hvor der trænes teknik. Indholdet passer både for den rutinerede der skal pudse grundteknikken af og for begynderen, der skal have det grundlæggende på plads.

Puls & Styrke: En kategori hvor man både træner i ergometer og laver strækøvelser på gulvet med egen kropsvægt og kettlebells.

Ergometertræning: Ergometertræning på romaskine er effektiv træning af konditionen og forbrændingen.

Ole1

Ole Søgaard

Tidligere landsholdsroer

"Jeg har roet siden 2004 og undervist siden 2015, både på klubniveau og forbundsniveau. Romaskinen vil altid være mit foretrukne redskab til cardiotræning. Nådesløs og let at måle sig på, og så oplever jeg at det er den maskine der bedst supplerer andre typer workouts."

Instruktør på:

Kort & Hårdt: En kategori hvor man træner i kort tid, men med høj intensitet. Således at du på kort tid får noget ud af din træning.