Fallback

Historien om eRoning

Corona var startskuddet

eRoning var en af de gode ting, der for Dansk Forening for Rosport kom ud af corona.

I 2020 blev vores hjerner sendt på overarbejde, da landet lukkede ned. Vi blev tvunget til at tænke nyt.

Vi drømte om at lave et produkt, der kunne hjælpe med at fastholde motivationen til træning. Idéerne var mange, pengene små og tiden knap. På tre måneder gik vi fra idé til lancering. eRoning blev søsat d. 1. februar 2021– og resultatet er vi stolte over.

I det første år havde vi 13 træningsvideoer og vi var spændte på brugernes udsagn. Var det kun os, der syntes eRoning var fedt?
I sæson 2 opfandt vi en legoklods-model, og nu kan vi kombinere de forskellige opvarmninger, intervaller og afroninger på tværs af hinanden. Det gjorde det muligt for os at udgive træningsprogrammer hver uge.

Efter to år i luften er status, at mere end 30% af alle danske roklubber bruger eRoning til at holde gang i deres medlemmer om vinteren. Det er vi pavestolte over.
Når vi siger at eRoning er for alle, så mener vi det. Vi sætter en ære i, at lave varieret og underholdende træning for alle uanset, alder, køn, eller fysik.

I sæson 3 har får du seks nye instruktører med programmer i hver sin kategori – bliv stærkere, motionisten, træn hjertet, hold vægten, HIIT-træning, den travle, eRoningCross.

Du får også en grundig gennemgang af rotaget, så du er helt sikker på at gøre det rigtigt.
Selvom vi har vokseværk, så holder vi fast i vores DNA - motiverende træning når det passer dig.

God træning!

Hilsen Anna Karina Gravad og holdet bag eRoning.

FE7 F6 ECF 6475 431 A B45 F A8 B987 B03 EFD